Ny vintage serie tilføjet til siden! WOTC Black Star Promos

WotC Black Star Promo pokemon kort

Hos Pokemons.dk arbejder vi målrettet på at få tilføjet alle Pokemon serier der nogensinde er udgivet, så du som besøgende kan gå på jagt i det komplette bagkatalog og finde præcis de kort du mangler til din samling.

Seneste skud på stammen er WOTC Black Star Promos serien som netop er blevet tilføjet til hjemmesiden.

Denne ikoniske serie rummer alle de 53 promo kort som Wizards of The Coast nåede at udgive inden de mistede licensen til Nintendo i 2003. Det er på mange måder en unik serie, da hvert kort har sin helt egen historie, og er udgivet i små bidder over en 5-årig årrække fra 1999 til 2003.

En stor del af disse kort har været uddelt i forbindelse med de 28 officielle Pokemon league turneringer der fandt sted tilbage fra juli 1999 til august 2002.
En anden betydelig del har været udgivet i forbindelse med diverse pokemon film som ”Mewtwo Strikes Back”, ”The Power of One” og ”Spell of the Unown”.
De mest sjældne og eftertragtede WOTC promos er dog dem der har haft en mere unik udgivelse i diverse magasiner og spil. Som f.eks. Meowth #10 der fulgte med ved et køb af Game Boy Color spillet ”Pokémon Trading Card Game”, Venusaur #13 der fulgte med i den officielle Nintendo Player’s guide til føromtalte spil og Cool Porygon #15 der fulgte med Nintendo 64 spillet ”Pokemon Stadium”.

Venusaur - 13 (Holo)
Venusaur #13 – fulgte med i “Pokémon Trading Card Game – The Official Nintendo Player’s guide”

På den højeste hylde finder vi _____’s Pikachu #24 (også kendt som Birthday Pikachu) der kun kunne fås igennem den fantastiske “Create your own Pokémon Card” kampagne fra 2000 hvor fans kunne sende hjemmelavede Pokémon kort til Wizards of the Coast og modtage dette kort retur som belønning.
Og endelig Pokémon Center #40 og Lucky Stadium #41 som begge er meget sjældne da de blev uddelt eksklusivt ved åbningen af et nyt Pokémon Center i New York i november 2001.

_____'s Pikachu - 24 (Holo)
_______‘s Pikachu #24 blev sendt retur til fans der havde indsendt et hjemmelavet pokemon kort til Wizards Of The Coast.

Top 5 artworks

I forhold til artworks er der også meget at komme efter, og personligt ser min top 5 således ud:

5. Togepi (#30)

Togepi - 30

En meget sød illustration af en populær pokemon der var en del af Indigo league tegnefilmsseriens faste cast.

4. Articuno (#48)

Articuno - 48

Den legendariske fugl troner på en bjergtop fjernt i baggrunden og efterlader indtrykket af en pokemon der er svær at fange.

3. Eevee (#11)

Eevee - 11 (Holo)

Ganske enkelt et af de smukeste Eevee Holo kort der er lavet!

2. Computer Error (#16)

Computer Error - 16

Et skønt scenarie udspiller sig på dette kort hvor Magnemite, Onix og Farfetch’d’s porre vælter ud af en retro computerskærm.

1. Dragonite (#5)

Dragonite - 5

Førstepladsen går selvfølgelig til den postomdelende Dragonite hvor især kontrasten mellem de milde pastel farver i baggrunden og den klare orange farve på Dragonite giver et smukt visuelt udtryk.

Vi håber at du også har lyst til at gå på opdagelse i den episke WOTC Black Star serie og finder de kort du mangler til samlingen. God fornøjelse!

– Jonas
/ Team Pokemons