Persondatapolitik

På Pokemons.dk indsamler vi oplysninger om alle besøgende. Dette gøres udelukkende for at forbedre oplevelsen og tilpasse vores indhold og derved give dig den bedst mulige købsoplevelse. Som kunde på Pokemons.dk er du beskyttet og omfattet er EU’s persondataforordning, som har til formål at beskytte dig og de data vi indsamler om dig og din online adfærd. I de næste afsnit kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan disse behandles samt dine rettigheder.

COOKIES

Cookies er en lille fil som bliver lagt på enten din tabel, mobil eller computer, hver gang du besøger en ny hjemmeside. Denne cookie har kun til formål til at genkende dig når du besøger pokemons.dk, samt huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.
Hvis du blokere eller sletter cookies vil det resultere i at annoncer vil blive mindre relevante for dig og forekomme hyppigere. Det kan desuden også resultere i at hjemmesiden ikke fungere korrekt samt at der indhold du ikke kan få adgang til.
Pokemons.dk indeholder cookies fra tredjeparter der i vareriende omfang omfatter bl.a. Google Analytics, Facebook Analytics og Adwish.

KØB PÅ POKEMONS.DK

Når du afgiver en ordre på Pokemons.dk indsamler vi kun de persondata, du selv oplyser, fx. dit navn, adresse, email, telefonnummer, betalingsform, oplysninger om købet og eventuelle returneringer samt reklamationer. Formålet med at vi indsamler disse oplysninger, er at yde en god kundeservice, levere de bestilt varer samt opfylde den juridiske bindende aftale med dig. Oplysningerne bruges desuden til at opfylde gældende lovkrav om bogføring og regnskab.

HVEM MODTAGER DINE PERSONOPLYSNINGER?

Oplysninger om navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til Shipmondo som i samarbejde med GLS, står for leveringen af ordre købt på Pokemons.dk. Dine oplysninger videregiver vi også til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne til blandt andet udvikling, teknisk support og forbedringer af vores site samt målrettet markedsføring, herunder re-targeting. Alle disse virksomheder er databehandlere for Pokemons ApS og behandler de data, som vi er dataansvarlig for, og som du har lånt os. De må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os og de er underlagt fuld fortrolighed om disse.

DINE RETTIGHEDER

Du har til hver en tid ret til, at få udleveret en kopi, af de personoplysninger Pokemons ApS har på dig. For at gøre brug af denne ret, skal du sende en skriftlig anmodning til [email protected] så vil vi tage kontakt til dig hurtigst muligt. Du vil blive bedt om at dokumentere hvem du er før data fremsendes. I visse tilfælde har du også ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet, hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har nogen grund(retsgrundlag) til at fortsætte behandlingen. Vi er dog ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger, hvis de er nødvendige for at vi kan opretholde vores retslige forpligtelser. Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, beder vi dig også kontakte os på [email protected]

HVORNÅR BLIVER DINE PERSONDATA SLETTET?

Alle oplysninger indsamlet ved gennemført køb bliver automatisk anonymiseret 5 år efter du har gennemført dit køb. Årsagen til dette, er at det gør det muligt at beholde ordrehistorikken men uden persondata. I visse tilfælde kan Pokemons ApS vælge at gemme persondata i længere tid, hvis vi har en lovlig og legitim grund for dette, f.eks. hvis det er nødvendig i forbindelse med retskrav eller hvis opbevaring er nødvendig ift. gældende lovkrav. Desuden skal vi Jf. Bogføringslovens §10 endvidere opbevare regnskabsmateriale i 5 år til udgang af kalenderår.

HVORDAN SIKRE VI PERSONDATA?

Pokemons ApS følger gældende regler for sikkerhed og har gennemført organisatoriske samt systemmæssige sikkerhedsforanstaltninger og udarbejdet intern producere for, hvordan vi sikre os mod at dine personoplysninger ikke mistes, ændres, kommer til uvedkommendes kendskab eller kan misbruges. Det er således kun vores medarbejdere der har adgang til dine personoplysninger og kun når det er nødvendigt for at de kan udføre deres arbejde.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til Pokemons ApS’s persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, er du meget velkommen til at kontakte os.