Handelsbetingelser

Hos Pokemons ApS ønsker vi at give alle vores kunder den bedste oplevelse, når de handler online! Vi har derfor valgt at fokusere på 3 hovedområder:

– God service.
– Konkurrencedygtige priser.
– Stort og varieret udvalg.

Siden er grundlagt af 2 inkarnerede pokémonkortsamlere. Vi har været med siden Pokémon kom til Danmark og vi brænder for at udbrede kendskabet til Pokémonkort og deres mange facetter.
Vi elsker at dele vores viden og står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Du kan kontakte os på:

– Mail: info@pokemons.dk
– Facebook: Pokemons Facebookside

Desuden overholder vi, hos Pokemons ApS, selvfølgeligt alle lovgivninger om sikkerhed og returret, så du trykt kan handle hos os.

1. Når du handler på Pokemons.dk
Når du handler på Pokemons.dk vil du, når du afslutter din bestilling, få tilsendt en ordrebekræftelse pr e-mail. Ordrebekræftelsen vil indeholde din faktura, inklusiv en liste over de varer du har købt, hvilken pris de er købt til samt hvilke momsforhold der gør sig gældende.

Alle vare på Pokemons.dk, på nær enkeltkort, er nye og i ubrudt emballage, medmindre andet er beskrevet.

Standen af enkeltkort vil som minimum være excellent, men for langt størstedelen, vil den være near mint (NM). For enkeltkort med en pris på 100 kr. eller mere, kan billeder af for- og bagside fremsendes efter forespørgsel til info@pokemons.dk.

2. Levering og Forsendelse.
Forsendelse vil ske i samarbejde med Shipmondo.com og GLS.
Din pakke vil være forsikret og der vil være en forventet leveringstid på 1-2 hverdage. I ferieperioder kan leveringstiden være forlænget.

Priser med GLS:
– Til pakkeshop – 40 kr. – Gratis ved køb over kr. 599.
– Hjemmelevering – 60 kr. – 20 kr. ved køb over kr. 599.

Alle produkter købt på Pokemons.dk, vil blive forsvarligt pakket, så du vil modtage dine varer i tip top stand.

Hvis du selv ønsker at afhente din vare, kan det ske i vores lokaler på Ved Klædebo 14, 2970 Hørsholm. Du vil modtage en besked med detaljerne, når dine varer er klar til afhentning. Da vi hos pokemons.dk kun ønsker tilfredse kunder, vil vi altid bestræbe os på at finde et afhentningstidspunkt, der passer dig.

3. Betaling.
Hos Pokemons.dk kan du betale med enten kreditkort eller Mobilepay.

Vi tager imod følgende kreditkort:

– Visa
– Visa Electron
– Visa Debit
– Visa Credit
– Mastercard Debit
– Mastercard Credit
– Maestro

4. Fortrydelsesret, retur og reklamation.
Når du handler på Pokemons,dk, har du selvfølgeligt fuld returret. For at gøre brug af den, skal følgende betingelser være opfyldt:

1. Du skal, senest 14 dage efter du har modtaget dine varer, informere Pokemons ApS om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Dette skal ske via e-mail til info@pokemons.dk og meget gerne med en begrundelse af hvorfor du ønsker at fortryde købet.
2. Når du får svar på din henvendelse, skal du sende varen retur, så den ankommer til Pokemons ApS senest 14 dage der efter, at svaret er modtaget.
3. Varen skal returneres i samme stand som den er modtaget.

Når returvaren er modtaget hos Pokemons ApS, vil betalingen blive tilbageført inden for 2 hverdage.

4.1 Retur af julegaver

Alle julegaver købt på pokemons.dk kan byttes frem til 1. februar 2023.
Fremgangsmåden for retur følger samme beskrivelse og krav som i punkt 4.

5. Persondatapolitik – Hos Pokemons ApS er dine personlige oplysninger i gode hænder.
På Pokemons.dk indsamler vi oplysninger om alle besøgende. Dette gøres udelukkende for at tilpasse vores indhold og derved give dig den bedst mulige købsoplevelse. Som kunde på Pokemons.dk er du beskyttet og omfattet er EU’s persondataforordning, som har til formål at beskytte dig og de data vi indsamler om dig og din online adfærd. Hvis du ønsker at vide mere, vil vi anbefale dig at læse vores persondatapolitik.