Grade dine kort hos PSA

Grade dine kort hos PSA

Tilbehør til grading og gradede kort

Alle gradede kort

Se danmarks største udvalg af grade kort her

Hvorfor du skal grade med Pokemons og Dansk Grading Service.

EU’s eneste autoriserede PSA grading service!
Pokemons og Dansk Grading Service er som de eneste i EU, autoriserede forhandlere af verdens mest anerkendte grading service PSA.
Det vil sige, at du uden bekymring kan overlade dine Pokémon og andre former for TCG og sportskort til os, med vished om at vi, i samarbejde med PSA, vil sikre dig det bedst mulige gradingforløb.

Stor erfaring med PSA grading
Hos Pokemons er vi eksperter i sikker håndtering af værdifulde samlergenstande. Over de sidste 2 år har vi graded over 13.000 kort, med en samlet værdi på mere end 25 millioner kroner, for tilfredse kunder. Du kan derfor med ro i sjæle, sende dine kort til os, eller personligt indlevere dem til os i enten Hørsholm, Aarhus eller Aalborg (Aalborg er pt. ikke mulig fra januar 2024 til og med marts 2024).

Guinness World rekord indehavere
Hos Pokemons elsker vi at nørde Pokémon i så høj grad, at det er lykkedes os, at få Guinness rekorden for verdens største samling af Pokémon kort! Derfor kan vi også tilbyde, at stille en livstid af Pokémon viden til din rådighed. Om du lige har fundet din gamle samling på loftet eller er en garvet Pokémon samler, hjælper vi med glæde. Ud over vores lange erfaring med Pokémon kort, følger vi også den aktuelle udvikling på markedet meget nøje og har et indgående kendskab til PSA´s kriterier, hvilket tilsammen gør at vi kan tilbyde en meget kvalificeret vurdering af dine kort. Tøv ikke med at kontakte os på grading@pokemons.dk

Vi elsker gradede kort
Hos Pokemons elsker vi gradede kort, og hvis du har det som os, kan du se Danmarks største udvalg af gradede kort Her.

Pålidelig service med stor bredde
Vi afsender kort til PSA den 1. hverdag i hver måned og tilbyder endda også, ud over grading af de almindelige kort, grading af boosterpakker, jumbokort, signerede kort og mønter.
Uanset hvilke samlergenstande du ligger inde med er vi garant for tryghed og ekspertviden!