Tilbud
WOTC Black Star Promo
Original price was: kr. 2.000,00.Current price is: kr. 1.750,00.
Tilbud
WOTC Black Star Promo
Original price was: kr. 1.250,00.Current price is: kr. 1.000,00.
Tilbud
WOTC Black Star Promo
Original price was: kr. 450,00.Current price is: kr. 350,00.

WotC Black Star Promo pokemon kort Pokemon TCG:

Wizard of the Coast(WotC) Black Star Promo pokemon kortene blev udgivet sideløbende med WotC kort serierne (Base Set – Skyridge). Det første WotC pokemon promo kort var en Pikachu og blev udgivet i Juli 1999 i forbindelse med Pokémon League TCG turneringerne og det sidste var Suicune (nr. 53) som blev udgivet i Marts 2003 ved udgivelsen af filmen Pokémon 4-ever på VHS/DVD.
Promo pokemon kort udgives, som navnet også antyder, i forbindelse med promovering af diverse produkter og events. I de nyere serier bliver de fleste promo kort udgivet som “front/topkort” i blister pakker, tins, V eller VMAX bokse, sådan var det ikke med WotC Black Star Promo kortene. WotC promo kortene blev primært givet ud til TCG turneringer, til biograffremvisninger af pokemon film, i diverse ugeblade og som bonus når en pokemon film blev udgivet på VHS/DVD.
I WotC Black Star Promo er der selvfølgeligt også mulighed for, at finder nogle af de meget sjældne pokemon kort. Det kan f.eks. være nr. 40 Pokémon Center og nr. 41 Lucky Stadium, som kun blev givet ud i New York ved åbningen af Pokémon Center butikken i november 2001.