Byt kort uden at blive snydt!

At bytte kort, er en grundlæggende del af børns leg, når det kommer til Pokémon kort. Børn ser ikke nødvendigvis den samme værdi i de Pokémon kort de bytter med, som voksne gør. For børn handler det ikke om penge, men mere om deres yndlings kort, udseende, selv opfundet værdiansættelse eller lege.

Som forældre har man måske oplevet, at ens børn har fortrudt, eller føler sig snydt i en byttehandel med nogle af de andre fra skolen. Det kan som forældre være svært at rådgive i sådan en situation, da man som forældre ikke har været inde over hvilken præmis, der er blevet byttet ud fra. Det er også vigtigt at huske på den læring der ligger i, at børn lærer at navigere i disse lege, og øver sig på at sige fra. Med det sagt, kan man hjælpe sine børn på vej i disse lege, og snakke om hvad der er et godt kort for dit barn.

Det kan være dit barn har et yndlingskort, eksempelvis alt med ”Charizard”, dit barn samler måske kun på holo kort, regnbue kort og guld kort, eller måske noget helt andet.

Det er en oplagt mulighed for enten at gemme de kort, som dit barn helst vil samle på, og lave en bunke af kort, som er okay at bytte med. Man kan desuden snakke om, hvordan man bedst kan sige nej til de andre fra skolen, hvis dine børn føler, at de alligevel ikke vil bytte.

Der er desværre intet direkte svar på, hvordan dine børn altid bytter ”rigtigt”, da det for børn er langt mere kompliceret og bunder i nogle helt andre præmisser.