PokeKon 2023 & Nordic Card Show

Sæt allerede nu kryds i kalenderen Lørdag den. 9. og søndag den 10. september 2023 så du ikke går glip af denne enestående mulighed for, sammen med andre ligesindede, at deltage i fejringen af Pokémon og Trading Cards i alle afskygninger når Pokemons.dk og NCS afholder en af nordens største TCG-festivaller med PokeKon 2023 og Nordic Card Show samlet i Hafnia Hallen i Valby.
Over weekenden vil der være en stor Pokémon TCG turnering, en Magic turnering, masser af konkurrencer, mulighed for at bytte, købe og sælge kort, møde andre samlere/spillere/youtubere og meget meget mere.

Nordic Card Show
Nordic Card Show inviterer til Nordens største samlekort event, hvor der vil være mulighed for køb, salg og bytte af samlekort / stickers / tilbehør inden for Pokémon, Magic, Basketball, Fodbold, YU-GI-OH!, Amerikansk fodbold, Hockey, Baseball mv.

Book et bord til Nordic Card Show
Hvis du har ønsker til bordopstilling eller andre tiltag, skal du kontakte Nordic Card Show, på mail til: info@nordiccardshow.com
Der er begrænset antal af borde og de fordeles efter først til mølle princippet.

Pris for private for 1 dag: 300 kr. pr. bord.
Pris for private for begge dage: 450 kr. pr. bord.
Pris for virksomheder for 1 dag: 500 kr. ekskl. moms pr. bord.
Pris for virksomheder for begge dage: 750 kr. ekskl. moms pr. bord.

PokeKon 2023
PokeKon 2023 bliver uden sammenligning, årets største og fedeste Pokémon begivenhed. Du kan glæde dig til at fejre årets Pokémon fest sammen med samlere, spillere og børn i alle aldre fra hele Danmark. Bemærk at alle nedenstående tilkøb modtages på dagen.

Pikatastisk Pokémon Goodiebag
Når du tilmelder dig til PokeKon 2023 har du mulighed for at tilkøbe en goodiebag for 150 kr, så du – ud over at se frem til en fantastisk Pokémon-dag – også kan se frem til en bugnende Pokémon goodiebag til en værdi af minimum 200 kr!

Mystery Bag
Som noget nyt i år introducerer vi de meget efterspurgte mystery bags! Når du tilmelder dig til PokeKon og Nordic Card Show 2023 har du mulighed for at tilkøbe en Pokémon mystery bag eller en Sport mystery bag for 500 kr., så du – ud over at se frem til en fantastisk dag – også kan se frem til en spændende Mystery Bag

Pokémon Mystery Bag
– 100 stk. til salg.
– Minimum værdi 250 kr.
– Værdi op til 5000 kr.
– Samlet værdi for alle 100 Mystery bags er mindst 50.000 kr.

Sport Mystery Bag
– 50 stk. til salg.
– Minimum værdi 250 kr.
– Værdi op til 3000 kr.
– Samlet værdi for alle 50 Mystery bags er mindst 25.000 kr.

Eksklusiv T-shirt
Som endnu et nyt tiltag, har vi designet en eksklusiv event T-Shirt, som kun vil blive solgt i forbindelse med PokeKon og Nordic Card Show 2023 for 200 kr. Det vil være muligt at bestille en T-shirt til eventet og få den leveret ca. 2 uger efter… Men hvis du, som os, slet ikke kan vente, er det heldigvis muligt at forudbestille en LIMITED 1st edition udgave af T-Shirten, som du vil kunne hente (og have på) til eventet. T-Shirts kan forudbestilles frem til og med den 27. august.
T-shirt PokeKon 2023

Mad og drikke Det er muligt at købe mad og drikke i Hafnia-Hallens kantine. Vi vil dog opfordre alle til, at forudbestille en stor sandwich så vi kan undgå de lange køer samt sikre at der er nok mad. Den forudbestilte sandwich vil, på den valgte dag, kunne afhentes i Hafnia-Hallens kantine.

Praktisk info:
Åbningstider:
– Lørdag den 9. september 2023 kl. 10:00-17:00
– Søndag den 10. september 2023 kl. 10:00-15:00

Adresse:
Hafnia-Hallen
Julius Andersens Vej 6
2450 København
PokeKon 2023 og Nordic Card Show