Forudbestillinger på Pokemons.dk

SWSH Astral Radiance:

(SWSH10) – Release 27. maj 2022.

Forudbestil Astral Radiance Booster Box m.m.

Hvad vi ved om sættet:
Astral Radiance er den 10. Sword & Shield serieudgivelse. Foruden Pokémon VSTAR kommer Astral Radience til at indeholde en helt ny type Pokemon kaldet Radiant Pokemon. Radiant Pokemons er sjældne shiny kort der minder om Shining kortene fra Neo æraen og Gold Star kortene fra EX æraen.
Serien kommer til primært at blive baseret på de japanske udgivelser Time Gazer og Space Juggler som udgives den 8. april 2022 i Japan. Derudover kommer der til at være kort fra de tidligere japanske udgivelser Battle Region og VMAX Climax. Som om det ikke var nok, kommer der også til at være fokus på pokemon fra Hisui regionen der blev introduceret i Nintendo Switch spillet; Pokémon Legends: Arceus.

Nogle af de kort vi hos Pokemons.dk ser mest frem til at se, er de legendariske Pokemon Dialga og Palkia som begge kommer til at optræde som både Pokemon V og VSTAR. Derudover glæder vi os selvfølgelugt bare til at opleve sættet som vi ved også kommer til at indeholde flere fede Typhlosion, Decidueye og Samurott kort i regnbue, guld og alternativ art udgaver.
Sidst men ikke mindst, glæder vi os helt vildt til at se de 30 Pokemon kort der kommer i Trainer Gallery! Astral Radiance kommer nemlig til, ligsom det også var tilfældet i Brilliant Stars, at indeholde et helt nyt Trainer Gallery subset bestående af 30 pokemon kort med særligt artwork i verdensklasse! Du kan se alle kortene fra Brilliant Stars Trainer Gallery HER.

I den officielle beskrivelse af sættet fremgår det at det vil indeholde:
– Over 180 kort
– 8 Pokémon VSTAR
– 3 Radiant Pokémon
– 21 Pokémon V
– 2 Pokémon VMAX
– 30 Trainer Gallery kort
– Over 20 Trainer kort

Når du forudbestille Pokémon produkter på Pokemons.dk får du:

  • En af Danmarks laveste priser.
  • Forsendelse så du modtager produktet på release dagen.
  • Et produkt værdigt til en sealed samling – Vi kvalitetschecker alle vores sealed produkter og sikrer at der ikke er bukkede hjørner eller huller i folien.

OBS: Hvis du bestiller andre produkter sammen med en forudbestilling, vil disse produkter først blive afsendt sammen med forudbestillingen.

Følgende produkter bliver som minimum tilgængelige for forudbestilling:

  • Booster Pack (Booster pakke).
  • Booster Pack full artwork set.
  • Booster Box (Booster Display).
  • Blister Pack (3 Booster pakker)
  • Elite Trainer Box (ETB)
  • Koder til Pokemon TCG Online (25 stk.).