PokeKon 2022 & Nordic Card Show

Sæt allerede nu kryds i kalenderen Lørdag d. 24. September 2022 så du ikke går glip af denne enestående mulighed for, sammen med andre ligesindede, at deltage i fejringen af Pokémon og Trading Cards i alle afskygninger når Pokemons.dk og NCS afholder en af nordens største TCG-festivaller med PokeKon 2022 og Nordic Card Show samlet i Hafnia Hallen.
På dagen vil der være en stor Pokémon TCG turnering, en Magic turnering, masser af konkurrencer, mulighed for at bytte, købe og sælge kort, møde andre samlere/spillere/youtubere og meget meget mere.

Nordic Card Show
Nordic Card Show inviterer til Nordens største samlekort event, hvor der vil være mulighed for køb, salg og bytte af samlekort / stickers / tilbehør inden for Pokémon, Magic, Basketball, Fodbold, YU-GI-OH!, Amerikansk fodbold, Hockey, Baseball mv.

Book et bord til Nordic Card Show
Hvis du ønsker at booke ét eller flere borde til Nordic Card Show, skal du sende en mail til: info@nordiccardshow.com
Der er begrænset antal af borde og de fordeles efter først til mølle princippet.

Pris for private: 225 kr. pr. bord.
Pris for virksomheder: 350 kr. pr. bord.

PokeKon 2022
PokeKon 2022 bliver uden sammenligning, årets største og fedeste Pokémon begivenhed. Du kan glæde dig til at fejre årets Pokémon fest sammen med samlere, spillere og børn i alle aldre fra hele Danmark.

Pikatastisk Pokémon Goodiebag
Når du tilmelder dig til PokeKon 2022 har du mulighed for at tilkøbe en goodiebag for 75 kr, så du – ud over at se frem til en fantastisk Pokémon-dag – også kan se frem til en bugnende Pokémon goodiebag til en værdi af minimum 125 kr!
PokeKon 2022 og Nordic Card Show