Fodboldklistermærker

Vagns nostalgi:
Mit bedste minde fra barndommen var når min mormor, under EM eller VM, gav mig 5 kr. til en pakke fodboldklistermærker.
Dette husker jeg, hver eneste gang jeg ser børn (altså børn i alle aldre) med Pokemon pakker i hænderne… Glæden, spænding, forventningen, men også higen efter bare endnu en pakke.

Nu er jeg 45 år og har selv mulighed for at købe alle de klistermærker (og Pokemon kort) jeg ønsker (og som bankkontoen tillader).

Efter lange forhandlinger har Jens givet sig og Pokemons.dk introducerer derfor denne side med ren Vagn nostalgi og uskyldige barndomsminder.
Kort sagt har vi købt et lille parti af sommerens EM fodboldklistermærker hjem. Så hvis du vil glæde Vagns, eller dit eget, indre barn, så er det bare at slå dig løs.

Med til historien hører også, at EM grundet COVID-19 blev rykket fra 2020 til 2021. Da alle klistermærkerne var trykt, står der altså stadig 2020 på pakkerne. Samtidig har vi på det seneste modtaget en del forespørgsler til hvorvidt vi sælger netop disse klistermærker og vi valgte derfor at undersøge sagen lidt nærmere. Det viser sig, at grundet det forkerte årstal, har flere store kæder valgt ikke at sælge dem. Da vi selv ved hvor frustrerende det kan være ikke at kunne købe de pakker man ønsker sig, valgte vi helt ekstraordinært, at række en hånd til Danmarks fodboldfans og sælge EM 2021 2020 COVID-19 klistermærker!